Miasto:
Katowice Data rejestracji: 22.11.10 Ostrzeżeń: 0
Się k.... wzruszyłem.
"...w myśl zasady chronić i służyć..." K...!!! to mi w podstawówce, za komuny takiego gówna nie kładli do głowy.
K...!!! Ja rozumiem, że jak się psu podskoczy, to ugryźć może. Ale po cichu, a nie "...zaraz gaz pieprzowy zacznie działać...".
Co to k...a jest instrukcja dla sadystów?!?!?!?!?
Żałosne i żenujące. Na prawdę nie mam zamiaru bronić gościa, może rzeczywiście fikał czy cuś, to trzeba było mu pierdyknąći, albo nawet psyknąć i tym pieprzem, ale to się nie nadaje do telewizji.
Co k... za karę go potem potrzymali skutego żeby oczu nie mógł przemyć. Nie powiem, że są ch... zwykłymi bo by mi mogli sprawę zrobić. Ale co pomyślę o nich, to pomyślę.
PS
Przepraszam za użycie słów uznanych powszechnie za obelżywe, ale się k... wzruszyłem
Edytowane przez Michal Zawodzie dnia 28-05-2013 08:27
Co nie zmienia faktu ,że gość niezłym burakiem jest :P
No, nie zmienia faktu, że jest burakiem i na prawdę go nie bronię! Należało mu się! Ale takie rzeczy to się po cichu robi, a nie w oku kamery. I jeszcze te żałosne komentarze redaktorzyny typu - jak se popłacze, to zmięknie mu rura. Wstyd!
Znak Wywoławczy CB: Hummer130 Znak Wywoławczy HAM`s: SQ9KRI Miasto:
Sosnowiec Data rejestracji: 04.02.12 Ostrzeżeń: 0
K...!!! Ja rozumiem, że jak się psu podskoczy, to ugryźć może. Ale po cichu, a nie "...zaraz gaz pieprzowy zacznie działać..."
Może mało widziałeś albo doznałeś ( nie chciałbyś być w skórze goście jak by nie było tv )oni naprawdę jak z dzieckiem i szacun dla nich bo dwa razy więcej czasu tracą na takie "scierwo" zamiast ganiać za prawdziwymi bandytami. Tym to powinna się drogówka zająć albo inni... jakieś to ustawione dla mnie....
Znak Wywoławczy HAM`s: SQ9KFW Miasto:
Sosnowiec, Myszków Data rejestracji: 22.10.10 Ostrzeżeń: 0
W każdym stadzie trafi się czarna owca.
Pozdrawiam
Mirek SQ9KFW
161 KTW 036
Loc. JO90QN APRS: SQ9KFW-5
Nie rób dzisiaj tego, co jutro może za Ciebie zrobić ktoś inny.
Summits On The Air
Znak Wywoławczy HAM`s: SQ9ROQ Miasto:
Sosnowiec,Mysłowice Data rejestracji: 04.12.11 Ostrzeżeń: 0
http://www.tekstowo.pl/piosenka,wzgorze_ya_pa_3,wychodki.html
Jest potrzebna ,ale lubi przeginać pałę -
Tu się sprawdza powiedzenie " Klient w krawacie jest mniej awanturujący się "
73! Arek Polska Południowa :-)
Znak Wywoławczy HAM`s: SQ9KFW Miasto:
Sosnowiec, Myszków Data rejestracji: 22.10.10 Ostrzeżeń: 0
Pomysły zerżnięte z Rémiego Gaillarda, ale może być Pozdrawiam
Mirek SQ9KFW
161 KTW 036
Loc. JO90QN APRS: SQ9KFW-5
Nie rób dzisiaj tego, co jutro może za Ciebie zrobić ktoś inny.
Summits On The Air
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników. Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.