May 09 2025 11:01:50
Nawigacja
Dzisiejsi Solenizanci
MichaleBielsko
SQ9MYZ
View Thread
 Print Thread
Pomoc dla SQ6KBR
LOHEN
Wrzucam na prośbę SQ6KBR

Witam.
Nazywam się Jacek Maliszewski, mam 21 lat, mieszkam w Głogowie piszę ten list po to, aby poprosić o POMOC finansową.Jestem studentem na kierunku fizjoterapia w Jeleniej Górze. 26.01.2012r. dowiedziałem się, że zachorowałem na złośliwy nowotwór, który nazywa się Mięsak Ewinge. Nowotwór ten umiejscowił się na kości biodrowej i kręgosłupie. Obecnie leczę się w Centrum Onkologii w Warszawie.
NIESTETY MEDYCYNA W POLSCE NIE RADZI SOBIE ZUPEŁNIE Z TEGO TYPU NOWOTWORAMI , chemioterapia przyniosła mi jedynie ulgę w bólu, ale procesu nowotworowego nie zahamowała. Jedyną nadzieją na tę chwilę jest TIANJIN CANCER HOSPITAL w Chinach. Dla tych lekarzy wyleczenie raka, nawet takiego z przerzutami, jest możliwe, posiadają oni inne niż europejskie formy leczenia nowotworów, od terapii genowej po cementowanie kości. W Polsce mogę liczyć tylko na chemioterapię, dlatego jestem zdeterminowany, bo wiem, że tu zabije mnie albo rak ,albo chemia. Lekarze z Chin chcą mnie przyjąć na leczenie, gdyż mój stan psychofizyczny jest wciąż dobry. Niestety, leczenie w Chinach kosztuje około 180000 PLN. Cała moja rodzina i znajomi, staramy się zgromadzić jak największą kwotę, ale wiadomo, że nie jesteśmy w stanie w krótkim terminie uzbierać tak olbrzymiej kwoty. CZY JEST SZANSA, ŻE MOŻECIE MI POMÓC? Dziękuję.Pozdrawiam Jacek.

KONTAKT:
Fundacją Światło, z siedzibą w Toruniu przy ul. Grunwaldzkiej 64,KRS 0000183283,
PKO S.A. O/Toruń: 34 1240 4009 1111 0000 4490 9943 -wpłata z dopiskiem na leczenie Jacka Maliszewskiego
Moje konto:
Jacek Maliszewski 67-200 Głogów, Pl. Mieszka I 5/8 Nr konta: 35 1090 2112 0000 0001 1505 6841

Jump to Forum
Zaloguj
Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się.

Zapomniałeś/aś hasła?
Mapa burzowa Polski
233,924 unikalnych wizyt