Przecież to pasmo jest tylko zastrzeżone dla foni radiowej i można sobie narobić kłopotu przez nadawanie na tej częstotliwości czy nie mam racji ? Przyznaje fajna rzecz, podziwiam konstruktora, ale nie do nadawania no chyba że ktoś wykupi częstotliwość w co wątpię.
Ta a jak by dorwali takiego co nadawał to ciekaw jestem co by wtedy powiedział bo raczej to ...oj tam oj tam... to by nie rzekł .
No chyba że jest totalnym świrem i wszystko mu lata.
hehe
Ciekawa sprawa ale ja bym się bał na tej częstotce nadawać po prostu boje się konsekwencji . No chyba że wygrał bym tyle kasy żeby częstotke wykupić.
Damian.
Mogę Ci pokazać papiery z byłego PAR-u, protokoły, wezwania na przesłuchania i do sądu i rachunki grzywny, o konfiskacie sprzętu nie wspomnę bo to wiadome . Pomijając że wpadli mi tu prawie razem z drzwiami z policją. A miałem w nadajniku 47 miliwat. Powodzenia .
Zapomniałem dodać że wtedy zobaczyłem jak wygląda wypasiony sprzęt do pomiarów, gały mi spuchły. O cenę nie pytałem .
Edited by SQ9IWU on 29-04-2012 22:22
Administracja nie ponosi odpowiedzialności za treści umieszczane przez użytkowników. Posty są pisane przez osoby odwiedzające forum, i to one odpowiadają za treści które przekazują innym w swojej wypowiedzi.